Válts fókuszt!





Próbáld ki egyszer, hogy eldöntöd, hogy ma bármi is történik veled, jól fogod magad érezni. Nem hagyod kihozni magad a sodrodból, juszt is élvezni fogod az életet ma! :) És tudatosan megkeresel mindent, ami szép, amit jónak találsz. Ami meg nem az, az csak egy megoldandó feladat, de nem több. Egyszerűen fókuszt váltasz.
Úgy nőttünk fel, hogy adott életszemléletet, sémákat láttunk, tanultunk a szüleinktől és másoktól és ezek determinálnak minket, ha hagyjuk. Lehet, hogy egy ideig még be is váltak. De ma már nagyon sok minden nem működik úgy, mint régen, ezért nem lehet a régi, akkor még bevált stratégiákat alkalmazni. Muszáj újakat kialakítanunk. Ha csak ragaszkodunk a régi, elavult mintáinkhoz, ártunk magunknak. Olyan ez, mint a számítógépnél: a mai számítógépbe nem tudjuk beleerőltetni azokat a programokat és "kütyüket", amik régen oly jól működtek, egyszerűen azért, mert már nem kompatibilisek egymással. 
Így van ez a mai energiákkal, a mai világunkkal is. Tehát ha valami nem vált be, hagyd abba! :) Merj változni! Merj váltani! Keress másfajta megoldásokat magadban, alakíts ki másfajta hozzáállást, és főleg nézd egy új szemszögből a világot! Ne a hiányokra, hanem a meglévő dolgokra, ne a "gyengeségekre", hanem az erősségekre, ne a nem tetsző dolgokra, hanem a szépségre koncentrálj! :)
Válts fókuszt és engedd, hogy változzon a Világod! :)

Hálával és Szeretettel:
Gota





 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Miként érhetünk el változást az életünkben? A Ho’oponopono módszer

„Ringlispil…”

Mit tehetek azért, hogy jobban érezzem magam