Változást szeretnél?


Fotó: Pucz Károly

Változást szeretnénk, szeretnénk, ha megváltozna a Világunk. „Sírunk”, milyen hideg, rideg világban élünk, hogy az emberek nem figyelnek egymásra, de hát nem tehetünk semmit, ilyen a világ…
Tényleg ilyen a világ? Mi nem vagyunk részei a világnak? A világ nem a mi részünk? Miért másoktól várjuk, hogy változtassák már meg végre. Majd ha ők megoldják, akkor mennyivel jobb lesz nekünk…
De ez nem így van. Amíg rá nem jövünk, hogy csak önmagunkat tudjuk megváltoztatni, a hozzáállásunkat a világhoz, a saját magunkhoz fűződő viszonyunkon keresztül, addig nem lesz változás kívül sem. Amíg rá nem döbbenünk, hogy mi vagyunk azok, akik elindíthatják a változást, és meg nem tesszük, addig nem fog változni semmi. De mit tehetünk? Azt, hogy saját MAGunk felé fordulunk, hogy elindulunk befelé, megismerjük ÖnMagunkat, megtaláljuk belső Fényünket, az Isteni részünket, és megtanuljuk azt megélni, áradni hagyni. Megtapasztaljuk azt a csodát, amik vagyunk. Amikor a Szív útját, a Szeretet útját követjük magunkban, akkor fog kívül is átalakulni a valóságunk. Amikor felismerjük, hogy mindenki mindenkivel össze van kötve egy láthatatlan szállal, mely szál a Feltétel nélküli Szeretet, akkor rájövünk arra is, hogy amit másokkal teszünk, azt saját magunkkal tesszük. Amikor ez a felismerés megvan, akkor tud elindulni valósan a változás. Amikor mindenki a saját háza táján sepreget, átvitt értelemben és fizikálisan is, akkor tud megtisztulni a bennünk és a körülöttünk lévő világ is. Hisz nincs különbség a kettő között. Az vetül kívülre, ami bennünk van. Ha félelmeket indítunk el, akkor azt fogjuk megtapasztalni kívülről is, ha Szeretetet, Fényt árasztunk, az jelenik meg a valóságunkban is.

Rá kell jönnünk, hogy Mindannyiunk igazi Önvalója a Szeretet. Mindenkiben ott van a Szeretet lángja, csak hagyni kell előbújni, hagyni kell, hogy árassza a Fényt Önmagunk és mások felé is. Ez az időszak pont erről szól, hogy megnyíljunk Önmagunk Isteni része felé, a Szeretet felé.
Minél több emberben létre jön ez a változás, annál láthatóbbá válik a világunkban is.

Változást szeretnél? Indulj el befelé! Fedezd fel valódi MAGadat, a Fényedet, a Szeretetet! Légy hálás mindenért, ami van!
Köszönöm! :)

Hálával és Szeretettel:
Gota

Festmény: Márfy Gabriella


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Miként érhetünk el változást az életünkben? A Ho’oponopono módszer

„Ringlispil…”

Mit tehetek azért, hogy jobban érezzem magam