Az elcsendesedésről - rövid hangtálmeditáció


Ez az időszak lehetőséget teremt mindenkinek, hogy lecsendesedjen, befelé figyeljen. Rá kell jönnünk, ahogy eddig éltünk, nem fenntartható tovább. Most van idő sok mindent átgondolni, mik a valóban fontos dolgok számunkra, mi az, ami valóban szívből jön, és nem félelmekből táplálkozik. Mint mindig, de most különösen fontos, hogy nem félelemből érdemes működni, hanem Szeretetből. Fontos, hogy megemeljük és megtartsuk a rezgés/energiaszintünket. A félelem, a pánik, a harag, stb. érzelmek, az állandó stressz alacsony rezgésen tartják a fizikai testünket is, ami az immunrendszerünknek sem tesz jót. A tiszta Szeretet és a Hála felülírja mindezeket az érzéseket, megemeli a rezgésszintünket.

Ideje, hogy ne kívülről várjuk a változást, hanem mi magunk tegyünk érte, találjuk meg újra a kapcsolatot a Forrásunkkal, Fényünkkel és stabilan maradjunk benne. Ehhez érdemes szembenézni azzal, mi zajlik bennünk: mit érzek, miért érzem ezt, honnan jön ez az érzés? Mi tudná bennem ezt az érzést átalakítani? A szőnyeg alá seprés most sem segít, érdemes őszintének lenni magunkhoz.

A változás az egyén szintjéről tud megtörténni, mindenkinek magának kell változni, változtatni és mindez bekerül a kollektív tudattalanba is és így még többen tudnak/akarnak változni, ezáltal hatványozottan terjed tovább a tudatosság.

Találj magadnak olyan tevékenységeket, amik kikapcsolják az elmét, ha csak rövid időre is, amiben jelen tudsz lenni, ami örömmel, szeretettel tölt el, amiben jól érzed magad. Éld meg a kreativitásodat! Mantrázd "csak úgy" minél többször: Szeretlek Szeretlek Szeretlek ... Köszönöm Köszönöm Köszönöm....! Ezeket iktasd be a napirendedbe naponta. Írd össze, mi az, amiért hálás vagy, vedd elő ezt a listát naponta ahányszor érzed, bővítheted a legapróbb dolgokkal is, ilyenkor érezd át a hála érzését, ez is nagyon magas rezgés.

Figyelj magadra, a belső hangodra!

Ha te jól vagy, a környezeted is jobban tud lenni. Ha te jól vagy, akkor másfajta figyelemmel tudsz mások felé is fordulni: Szeretettel, kedvességgel, együttérzéssel.



Az elcsendesedésben segíthetnek a hangtálak hangjai is. Szeretettel osztom meg Veletek ezt a videót:




Köszönöm, ha megosztod, hogy eljusson ez az információ, azokhoz, akiknek hozzájárulás lehet az életéhez. 😇💖

Szívből köszönöm a videó elkészítését Király Róbertnek! 


Hálával és Szeretettel 😇🙏🏻💖:

Gota



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Miként érhetünk el változást az életünkben? A Ho’oponopono módszer

„Ringlispil…”

Mit tehetek azért, hogy jobban érezzem magam