„Ringlispil…”







-Nem érek rá, rohanok…. Most nincs időm, még előbb el kell intéznem ezt-azt…. Pihenni? Mikor? Nincs időm, rohanok, pörgök… Kikapcsolódni? Ááááá, arra én nem érek rá… Most nem tudok Veled beszélni, rohanok…. Nem tudok elmenni sétálni, pörgésben vagyok…. Stb- stb….
Ismerős mondatok? 


Egy képzeletbeli játékra hívlak, de akár ki is próbálhatod valóságosan is.:)
Képzeld el, hogy forogsz körbe-körbe.
Képzeld el, mit látsz ilyenkor a világból. Képzeld el, mit lát a világ ilyenkor Belőled. Mit tudsz így megfogni és mi tud így Téged megfogni. Mit hallasz meg és hogy hallanak meg Téged…Hogy ölelsz meg valakit, miközben pörögsz és hogy ölelnek meg Téged…
Amikor pörgésben vagy, az energiák töredéke jut el csak hozzád. Hiába próbálna valaki kapcsolatba kerülni Veled, nem hallod, nem veszed észre, mert „pörögsz”. Rohangálsz, és közben nem igazán haladsz. Persze, úgy érzékeled, mintha… de ezt Te is tudod, hogy csak elterelő hadművelet a részedről. Addig sem kell a valóban számodra is lényeges dolgokkal foglalkoznod. Nem kell szembenézned Önmagaddal, a vágyaiddal, a Lelkeddel. Csak menekülsz Önmagad elől, ugye tudod?! … Meddig??? …
Amikor rohansz, csak belecsapsz az energiákba és nem várod meg, hogy valóban beinduljanak. Így nem igazán hatékony a teremtés, amire valóban születtél. Kapkodsz ide-oda, anélkül, hogy megnéznéd, mi az, amire valóban vágysz. 



Megállnál végre egy kicsit??? Mi kell még, hogy lassíts, hogy megállj? Mindig is futottál, de addig rohansz, míg elrohansz az Életed mellett… Valóban ezt akarod? A rohanás közben, amit behozol az egyik kezeddel, kiszóródik a másikon. Tényleg nem látod?
Igen, szabad akarat van. Igen, Te döntesz arról, hogy éled az életed. De tényleg erre vágysz? Ez tesz boldoggá? Így elrobogsz minden mellett, nem engeded be a segítségeket sem. Nem engedsz be semmit és senkit… Magadat sem!! …

Mit akarsz valójában? Mire vágysz valóban, mélyen…, legbelül…? Hogy akarod élni az életed? Feltetted magadnak ezeket a kérdéseket?

Képes vagy kialakítani újfajta életmódot. Meg tudod állítani a mókuskerekedet. Képes vagy rá, csak el kell hinned, hogy így van és akarnod kell.
Nem kell kapkodnod, nem kell kínlódnod, ér élvezni az életet, hisz azért vagy itt, hogy ezt megtanuld, megtapasztald: a Boldogságot, a Szerelmet, az Örömöket, a Bőséget, azért vagy itt, hogy Önmagad légy.

Állj meg, állj meg egy pillanatra és nézz körül, nézd meg hol vagy és nézd meg, hol akarsz lenni? Aztán tegyél lépéseket a célod felé, nem kell visszamenni a mókuskerékbe. Hidd el végre, hogy nyugalomban, könnyedén is megteremtheted azt, amire vágysz.

Pörögsz, vagy szárnyalsz??? A választás a Tied! A döntés a Tied!! Az Életed a Tied! Fél-sz vagy élsz?
Pörögsz, vagy szárnyalsz??? Repülsz, amerre csak akarsz…

Hálával és Szeretettel:
Gota



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Miként érhetünk el változást az életünkben? A Ho’oponopono módszer

Mit tehetek azért, hogy jobban érezzem magam